Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσικοποιητική εκδήλωση της Παιδαγωγικής Εταιρείας Ν.Πέλλας


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος από την Παιδαγωγική Εταιρεία Ν. Πέλλας η 8η μουσικοποιητική βραδιά, αφιερωμένη στον ποιητή της θάλασσας, Νίκο Καββαδία, την Τρίτη 20 Ιουνίου και ώρα 21:00 στο χώρο του κέντρου εστίασης "Λόφος" στο Φιλίππειο!
Αρχικά ο πρόεδρος της Παιδαγωγικής Εταιρείας αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, παρουσίασε το νέο διοικητικό συμβούλιο της Παιδαγωγικής Εταιρείας και αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της εκδήλω
σης.
Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης, η φιλόλογος κ. Ζωή Διαμαντοπούλου παρουσίασε τη βιογραφία του ποιητή με προβολή εικόνων και βίντεο από τη δασκάλα κ. Αφροδίτη Πιπεράρη. Ακούστηκαν απαγγελίες ποιημάτων του Καββαδία από τα μέλη του ΔΣ της Παιδαγωγικής Εταιρείας καθώς και μελοποιημένα ποιήματα από το μουσικό σχήμα του κ. Ανέστη Κιουρτσίδη.
Στο δεύτερο μέρος ακολούθησε απαγγελία ποιημάτων από ερασιτέχνες αλλά πάρα πολύ ταλαντούχους ποιητές και ακούστηκαν γνωστά αγαπημένα τραγούδια.



Η Παιδαγωγική Εταιρεία για άλλη μια χρονιά «εξέπεμψε» καλλιτεχνικά! Εξακολουθεί να παράγει έργο πολιτισμού με παρουσιάσεις ποιητών, βιβλίων και μουσικής, εισηγήσεις, διαλέξεις, σεμινάρια, εργαστήρια και πολλών άλλων παιδαγωγικών δράσεων. Προσπαθεί να έρθει σε επαφή με ανθρώπους που αγαπούν την τέχνη, τη μουσική, και τα γράμματα. Στόχος της είναι να μεγαλώσει και να βάλει μέσα στην οικογένειά της, νέα μέλη που θα προάγουν πολιτισμό. 


Το Δ.Σ της Παιδαγωγικής Εταιρείας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον κόσμο που για ακόμη μια φορά ήταν δίπλα μας και με την παρουσία του στήριξε την όλη προσπάθεια. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ποιητές που χωρίς δεύτερη σκέψη ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και πλαισίωσαν με τις υπέροχες δημιουργίες τους τη βραδιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου